"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Botaanikaaed kutsub uue aasta alguses õpilasi taimepäevadele (0)
04. jaanuar 2023
Foto Tallinna Botaanikaaed

Tallinna Botaanikaaia traditsioonilised koolivaheaja taimepäevad toimuvad 2023. aasta esimestel päevadel, 02.-05. jaanuaril kell 11.00-13.00. Osa võtma oodatakse 7-14-aastaseid õpilasi.

Koolivaheaja taimepäevade esimene päev ehk 02. jaanuar on vene keeles. Õpilased saavad lähemalt tuttavaks piparkookidega ja vürtsidega, mis teevad piparkoogid nõnda maitsvaks. Teisel päeval ehk 03. jaanuaril uuritakse, millisel okaspuul on kõige väiksem käbi ja millisel kõige pikemad okkad. Tegevused toimuvad osaliselt õues. Kolmandal päeval ehk 04. jaanuaril tutvutakse põnevate eksootiliste viljadega ja valmistatakse viljadest jooke. Viimasel päeval ehk 05. jaanuaril uudistatakse talvist troopikat ja istutatakse üheskoos troopilisi taimi.

Koolivaheaja taimepäevad kestavad kaks tundi päevas kell 11.00- 13.00.

Osalustasu lapse kohta on 10€ päevas. Registreerimine aadressil http://bit.ly/koolivaheaegbotaanikas

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.