"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Tallinna bussiliinid nr 14, 46 ja 59 saavad täiendava peatuse (1)
04. jaanuar 2023
Foto Ilja Matusihis

Alates esmaspäevast, 9. jaanuarist hakkavad Tallinna ekspressbussiliini nr 14 bussid peatuma Vineeri peatuses ja ekspressbussiliini nr 46 bussid peatuma Humala peatuses ning bussiliini nr 59 praegune Pikakari peatus saab paarilise teisel pool teed. 

Lisaks korrigeeritakse alates 9. jaanuarist Väike-Õismäe ja kesklinna Veerenni asumi vahel sõitva bussiliini nr 28 sõiduplaani, et bussid paremini sõidugraafikus püsiksid. Seetõttu on osa väljumisi senisest mõne minuti võrra varasemad.

Viru keskuse ja Vana-Pääsküla vahel sõitva ekspressbussiliini nr 14 bussid hakkavad mõlemal suunal peatuma Pärnu maanteel Vineeri peatuses: Viru keskuse poole sõitvad bussid Vineeri trammi- ja bussipeatuses Pärnu maantee 69 maja ees ja Vana-Pääsküla poole sõitvad bussid Vineeri bussipeatuses Pärnu maantee 82 maja ees. 

Väike-Õismäed kesklinna kaudu Lasnamäe Seli asumiga ühendava ekspressbussiliini nr 46 bussid peatuvad edaspidi mõlemal suunal Humala peatuses Paldiski maanteel. Väike-Õismäelt kesklinna poole sõitvad bussid hakkavad peatuma Humala bussipeatuses Mustjõe Gümnaasiumi ees ja Väike-Õismäele suunduvad bussid Humala bussipeatuses Lääne-Tallinna Keskhaigla Meremeeste polikliiniku ees.

Balti jaama ja Põhja-Tallinna Paljassaare asumi vahel sõitvale bussiliinile nr 59 lisandub praeguse Pikakari peatuse juures vastassuunalisele teepoolele täiendav Pikakari peatus, mis võimaldab mõlemal pool teed bussi oodata ning bussi peale minna.

Sõiduplaanid koos ühistranspordikaardi ja reisiplaneerijaga on kättesaadavad veebilehel https://transport.tallinn.ee

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

14
5. jaan. 2023 07:01
Miks?