"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
video Heimar Lenk: Tekib küsimus, kuidas edasi minna ja kuidas elada ilma Edgarita (0)
05. jaanuar 2023

“Tänane päev on meie jaoks tähendusrikas mitmes mõttes. Ühest küljest sellepärast, et saame tulla ja jätta hüvasti oma suure juhi ja sõbraga,” rääkis Edgar Savisaare pikaaegne sõber ja võitluskaaslane Heimar Lenk. “Teisest küljest selle tõttu, et tühjus on tulnud ning ei tea enam, kelle poole pöörduda. Alati oli võimalus, et ahaa, Edgar on Hundisilmal ning lähen külla või siis helistan, ajame juttu. Aga seda enam ei ole.”

Lenk ütles, et Eesti rahva suur mees on lahkunud ja tekib küsimus, kuidas edasi minna ja kuidas elada ilma Edgarita.

“Alati rääkisime, et kui Savisaart poleks, siis tuleks ta välja mõelda,” lausus ta. “Aga kes nüüd siis mõtleb ta välja ning peamine, kes astub tema asemele. Ma nii suurt riigimeest Eestis ei näe praegu, kes võiks tema järel tulla ning teha sama suuri tegusid. Samas ka riigimeest, nagu Savisaar, kes mõtles alati esmalt riigi ja rahva peale ning alles siis ülejäänud asjade peale. Hüvasti, Edgar!”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.