"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
video Jaanus Karilaid: Kahtlemata oli Edgar Savisaar inimene, kes suutis luua ja midagi üles ehitada (0)
05. jaanuar 2023

“Eesti poliitikast on lahkunud üks meie suurimaid legende,” ütles Keskerakonna aseesimees Jaanus KarilaId. “Tema poliitiline jälg on väga suur ja väga sügav. Seda ei ole võimalik unustada ega tühistada.”

Karilaid ütles, et kahtlemata oli Edgar Savisaar inimene, kes suutis luua ja midagi üles ehitada. “See on pärand, mida on võimalik kaitsta,” lausus ta.

“Tema üheks fenomeniks oli ka see, et ta suutis otsida ühiskonnas tasakaalupunkti ja seda leida, mis on poliitikas üsna keeruline. Äärmustesse minna ja hoida mustvalgeid toone on alati lihtne, kuid proovida ühiskonnas otsida erinevate poolte vahel kompromissi ja tasakaalu on suur kunst, mida Savisaar valdas.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.