"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
täna Tallinnas on uus kultuurimaja: jaanuar on Hiiu Pubis teatrikuu (0)
05. jaanuar 2023

Hiiu Pubist on saanud Tallinna kõige uuem kultuurimaja: mälumänguõhtud, kontserdid ja muud kultuuriüritused saavad nüüd lisa teatrikuuga, mis leiab Hiiu Pubis aset jaanuari jooksul.

Avapaugu teeb Indrek Taalmaa 5. jaanuaril püstijalakomöödiaga „Lood elust enesest”. Sellele järgneb 11. jaanuaril improteater Impeeriumi ja Ott Sepa „Kujutluse võim ehk koomiliste sketšide õhtu” ning juba päev hiljem on publiku ees Merle Palmiste kavaga „Otse ja ausalt-ehk intelligentne striptiis”. 25. jaanuaril esineb aga Jan Uuspõld oma stand-up kavaga „Kuidas huumor meid elus edasi kannab?”

Selliselt on Hiiu Pubi võtnud endale rolli olla kogukonnaelu keskpunkt ja ühendaja laiemaltki kui lihtsalt kokkusaamiskoha ja meelelahutusasutusena. Nii kohalikule kui kaugemalt kokku sõitnud publikule soovitakse pakkuda ka Eesti (komöödia-)teatri tippklassi: parimaid esinejaid oma värskete ja põnevate kavadega.

See on loomulik areng: viimastel aastatel on ju pubi teinud endale nime kohana, kust teatakse otsida ja leida kvaliteetset ajaviidet. Olgu selleks kontserdid ja mälumänguõhtud või maailma parimate jalgpalliklubide mänguülekanded ning selle kõrvale käiv suurepärane toidu- ja joogivalik. Seega – igale maitsele midagi.

Jaanuaris toimuv Hiiu Pubi teatrikuu on senise tegevuse täiendus ja edasiarendus kinnistades pubi rolli Hiiu asumi, aga ka Nõmme linnaosa ja üleüldse terve Tallinna jaoks olulise ja oodatud kultuuriasutusena. Nii ei ole liialdus öelda, et Tallinn on tõepoolest saanud endale juurde uue kultuurimaja, mille programm on seejuures rikkalikumgi, kui seda oskaks oodata mõnelt teiselt kultuuriasutuselt: pakutakse siin ju kõike alates piljardimängust kuni teatrini või tassist teest crème brûlée’ni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.