"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
video Villu Reiljan: Üks suur tegija ja visionäär on lahkunud (1)
05. jaanuar 2023

“Nii epohhiloovat tegevust kui seda Edgar Savisaarel oli ei ole teistel praegu ette näidata. Üks suur tegija ja visionäär on lahkunud, mis on nii poliitiliselt kui ka inimlikult raske,” lausus Eestimaa Rahvaliidu endine esimees Villu Reiljan.

“Minu jaoks oli ta ikka kaasvõitleja, kellega koos tegime kõvasti tööd elektrijaamade müügi vastu, koos tegime Arnold Rüütlist presidendi ning palju muid asju, sest olime ju ühes valitsuses,” lausus Reiljan. “Talle tehti ka palju ülekohut ja tehti temast vaenlase kuju, kuid tegelikult oli ta sooja südamega teokas ja tubli mees. Savisaar tõi poliitikasse ka palju noori ja naisi. Noortel jääb nüüd ainult püüda seda järele teha.”

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

K. Kambala
5. jaan. 2023 18:01
Reiljan märkas veel õigeaegselt taganeda. Loodetavasti saab nüüd ometigi elust mõnu tunda. Muidugi oli rahvaliit tegelikule võimule kordades ohtlikum ning kahjulikum kui Keskerakond seda kunagi on olnud.