"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
täna kell 19 USA noorte puhkpilliorkester annab MUBA-s tasuta kontserdi (0)
07. jaanuar 2023

60 noorest ameeriklasest koosnev Sundermani konservatooriumi sümfooniline puhkpilliorkester annab kolmapäeva õhtul Baltimaade tuuri raames Tallinna Muusika- ja Balletikoolis (MUBA) kontserdi, kus esitab eestlastele viimaste aastate parimaid puhkpillipalasid.

Orkester tuli Tallinna tutvuma muusika- ja tantsukooliga ning siinse muusikaõppekeskkonnaga. Pennsylvanias pea 200 aastat tagasi asutatud Gettysburgi Kolledžist pärit ameerika noored muusikud soovisid kogeda eestlaste õppemetoodikat, kus üldharidus-, muusika- ja tantsuõpe moodustavad ühtse terviku. Noored jäävad enne koju sõitmist Tallinnat avastama veel kaheks päevaks. 

Sundermani konservatooriumi sümfoonilise puhkpilliorkestri kontsert on kõigile tasuta ja algab MUBA suures kontserdisaalis kell 19.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.