"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Esmaspäevast algavad Lasnamäe linnaosa vanema telefonivastuvõtud (0)
09. jaanuar 2023
Julia Jurtšenko Foto Ilja Matusihis

Alates 9. jaanuarist taaskäivitab Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko oma telefonivastuvõtu ning vastab Lasnamäe Linnaosa Valitsust puudutavatele küsimustele telefoni teel. Telefonivastuvõtule eelnevat registreerimist ei toimu.

„Eelmise aasta jooksul olen saanud sadu kõnesid erinevatel teemadel. Usun, et ka sel aastal aitab telefonivastuvõtt, linnaosavalitsusel, kiiremini reageerida elanike ettepanekutele ja muredele ning hoiab kokku elanike väärtuslikku aega,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko. Ta lisas, et jätkuvalt toimub traditsiooniline kodanike vastuvõtt kohapeal. Selleks tuleb aga eelnevalt registreerida telefonil 645 7715 ning arvestada, et ootejärjekord võib olla pikk. 

Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko vastab jaanuaris Lasnamäe elanike küsimustele esmaspäeviti kell 16-17.00 telefonil 645 7780. Kui liin on hõivatud, palume mõne minuti pärast uuesti helistada. Järgmised telefonivastuvõtud toimuvad: 09.01; 16.01; 23.01 ning 30.01.

Lasnamäe Linnaosa Valitsusele saab alati oma küsimusi esitada ka e-posti teel lasnamae@tallinnlv.ee, helistades infolauda 645 7700 või kirjutades Facebooki lehele facebook.com/Lasnamae.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.