"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Õismäel hukkus korteripõlengus naine, korteris puudus töökorras suitsuandur (0)
09. jaanuar 2023
Foto Ilja Matusihis

Põhja päästekeskuse teatel puhkes Tallinnas Õismäel asuvas korteris pühapäeva pärastlõunal tulekahju, milles kaotas elu naine.

Häirekeskus sai kell 17.02 teate, et Tallinnas Õismäe teel asuva kortermaja neljanda korruse korteri aknast on leek väljas. Esimesena sündmuskohale jõudnud Nõmme päästekomando alustas kohe suitsusukeldumisega ja päästjad tõid juba mõne minut pärast korterist välja kannatanu, kelle elu kiirabil enam päästa ei õnnestunud.

Päästetööde juhi sõnul puudus korteris töökorras suitsuandur ning esialgsed andmed viitavad, et tulekahju võis alguse saada hooletust suitsetamisest. Täpne tekkepõhjus on selgitamisel.

Päästeamet tuletab meelde, et töökorras suitsuandur aitab avastada tulekahju selle algfaasis ning annab võimaluse hoonest ohutult väljuda. Samuti peab vingugaasiandur juba alates eelmisest aastast olema hoonetes, kus on tahkeküttel küttekoldeid.

Alanud aastal on tulekahjudes hukkunud juba kolm inimest, eelmisel aastal kaotas põlengute tõttu elu 49 inimest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.