"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Põhja-Tallinna korteriühistute infopäeval tutvustatakse Naabrirahu projekti (0)
09. jaanuar 2023
Manuela Pihlap Foto Mats Õun

Põhja-Tallinna valitsus kutsub linnaosa korteriühistute esindajaid osalema infopäeval, kus räägitakse turvalisusest, naabrite omavahelisest läbisaamisest ja arutletakse linnaosa puudutavatel aktuaalsetel teemadel.

Põhja-Tallinna vanema Manuela Pihlapi sõnul annavad Politsei- ja Piirivalveameti esindajad jaanuaris toimuval infopäeval ülevaate üldisest turvalisusest, räägitakse ühistutes hoitavatest jalgratastest ja tutvustatakse Naabrirahu projekti.

„Naabrirahu projekt keskendub sellele, kuidas toimida naabrist tekkinud mure korral,“ ütles Pihlap. „Näeme oma igapäevases töös, et naabrite vaheliste tülide tekkepõhjuseid on mitmeid, näiteks päevarahu, öörahu, vaimse tervise mured, ühisalade kasutamine ja parkimisprobleemid. Selleks, et korteriühistute esindajad teaksid, kuidas sellistel juhtudel toimida, loodigi teavitustööl põhinev Naabrirahu projekt,“ lisas linnaosavanem.

Korteriühistute infopäevad toimuvad 12. jaanuaril 2023 algusega kell 17.30 (vene keeles) ja 17. jaanuaril 2023 algusega kell 17.30 (eesti keeles) Põhja-Tallinna kogukonnamajas (Kari 13) II korruse suures saalis.

Korteriühistute esindajate küsimustele vastavad infopäevadel ka Põhja-Tallinna valitsuse spetsialistid.

Põhja-Tallinna valitsus palub korteriühistute esindajatel end infopäevale registreerida kirjutades aadressile pohja.yhistud@tallinnlv.ee.

Lugupidamisega

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.