"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Politsei otsib Ervinit, kes hoiab kõrvale kohtuotsusest (0)
09. jaanuar 2023
Ervin Kurm Foto PPA

Politsei otsib Ervin Kurmi, kes vastavalt kohtumäärusele oleks pidanud 6. detsembril ilmuma Tallinna vanglasse karistust kandma. Hetkel teadaolevalt võib Ervin viibida erinevates majutusasutustes vale nime all.

Politsei palub kõigil, kes on näinud Ervinit või teavad tema asukohta, anda sellest teada numbril 112.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.