"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Järgmisel nädalal avab uksed MyFitness Kristiine klubi (0)
10. jaanuar 2023

„Terve Kristiine liigub, liigu Sina ka!“ on tunnuslause, millega Kristiine linnaosas minnakse vastu äsja alanud riiklikule liikumisaastale. Paremate liikumis- ja sportimisvõimaluste loomisega on seotud kõik suuremad ja väiksemad projektid, mis käesoleval aastal on plaanis ellu viia.

Järgmisel nädalal avab uksed MyFitness Kristiine klubi, mille valmimist on kohalikud pikalt oodanud. Aga mitte ainult kohalikud, vaid ka inimesed kaugemalt, sest Kristiine keskusesse on mugav ühistranspordiga tulla. Samuti algasid aasta alguses koostöös FC Floraga tasuta jalgpallitreeningud eakatele, mis toimuvad Linnu tee ääres Kotka jalgpallihallis.

„Alustasime uut aastat sellega, et tegime korda juba olemasolevad viis treeningpunkti, mis seitse aastat tagasi linnaosa suurematesse hoovidesse paigaldati. Aja jooksul olid treeningjuhistega infostendid kulunud või sootuks katki läinud. Samas on tegemist olulise osaga treeningpunkti juures, et oleks juhend koos pildimaterjaliga, milliseid harjutusi ja kuidas sooritada tuleb,“ rääkis Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe. „Saaremaal toodetud treeningpunktidel on aja jooksul tekkinud oma kindel kasutajaskond. Aga selleks ei pea olema tõsine sporditegija, vaid lihtsamaid harjutusi saab seal igaüks teha. Loodame, et kui nüüd piltidega õpetus juures, leiavad ka kõik teised tee liikumise ja spordi juurde“.

Uute treeningjuhistega infostendid paigaldati Sõstra tn 1a, Tedre tn 77a, Tedre tn 81a, Kuldnoka tn 12a ja Seebi tn 34 hoovi treeningpunktide juurde.

„Liikumisaasta toob Kristiinesse veel mitu uut välijõusaali: Räägu parki, Kännu tn 86 Kristiine Spordimaja korvpalliplatsi kõrvale ja Sõstra tn 1a hoovi. Lisaks täiendatakse kohalike elanike soovil olemasolevat jõulinnakut Sõpruse pst ääres, Tedre tn 58 kinnistul. Liikuma ootame ka noori! Tulika tänava äärde, kus varem asus linnaosavalitsuse hoone, tahame suvehooajaks avada eelkõige noortele suunatud tänavaspordipargi,“ loetles Riibe üles objektid, mis 2023. aastal Kristiines valmis peavad saama ja lisas, et liikumisaasta toob endaga kaasa ka mitmeid teisi avalikke spordiüritusi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.