"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
vaata videot Kesklinnas purjus peaga avarii teinud autojuht: tee oli libe (0)
16. jaanuar 2023
Õnnetuses kannatada saanud BMW Foto PPA

„Tee oli libe,“ sõnas juht, kelle arvates ei olnud temal süüd selles, et ta neljapäeva õhtul Pärnu maanteel sõitis otsa ristmikul vastassuunas foori taga seisnud BMW-le. Lisaks sellele ei jäänud Renaulti juht ka õnnetuskohas seisma, vaid otsustas masina lähedal asuvasse parklasse ikka ära parkida. Siis nägi ta peeglitest lähenemas puna-siniseid vilkureid. 

“Õnnetuses osalenud autosid vaadates vedas seekord tohutult, et kannatada sai vaid masinate plekk. Kiiresti selgus ka õnnetuse põhjus – 29-aastasel Renaulti juhil tuvastati lausa kriminaalne joove! Ja nagu sellest veel vähe oleks, siis selgus, et tema autos oli ka kaks alaealist last,” kirjutab Põhja prefektuur sotsiaalmeedias.

Mees toimetati sündmuskohalt otse kinnipidamiskeskusesse, kus ta oma tegude üle järgi sai mõelda. Enda sõnul võttis ta päeval laeval natuke kangemat ning sõitis siis ühistranspordiga sadamast koju. Kodus tundis ta ennast juba piisavalt kaine olevat, et lastega koos naisele järgi sõita. Tegelikult aga puudus mehel täielikult võime oma autot juhtida ning võtta vastu mõistlike otsuseid. 

Seekord vedas, et kõik jäid terveks. Kuid säärane äärmiselt vastutustundetu käitumine oleks võinud lõppeda palju traagilisemalt.

“Head juhid, palun veenduge enne rooli istumist oma kainuses. Lause, et „tundsin ennast kaine olevat“ ei päästa enam siis, kui raske õnnetus on juhtunud,” lõpetab Põhja prefektuur oma postituse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.