"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Mustamäe Riigigümnaasium korraldab kohtumise kogukonnaga (1)
18. jaanuar 2023

18. jaanuaril kell 18 toimub TalTechi aulas (Ehitajate tee 5, peamaja) Mustamäe Riigigümnaasiumi kogukonna kohtumine ja infotund, kus tutvustatakse loodava kooli õppekorraldust, partnereid ja vastuvõtu korraldust. 

Käesoleva aasta 1. septembril alustab Mustamäel tööd uus riigigümnaasium, kuhu võetakse esimesel aastal vastu 360 10. klassi õpilast (G1). Kool asub tööle uues õppehoones, mis rajatakse Akadeemia teele. Loodava kooliga oodatakse 18. jaanuaril tutvuma kõiki teemast huvitatud õpilasi, lapsevanemaid ja kogukonna liikmeid. Mustamäe Riigigümnaasiumi direktor Raino Liblik ja õppejuht Karmen Kisel tutvustavad koos juhtõpetajatega loodava kooli õppekorraldust ja vastavad juba tekkinud või tekkivatele küsimustele. 

Kohtumisel räägitakse lahti vastuvõtukatsete ja kandideerimise korraldus. Uue gümnaasiumi õppekorraldus pakub põnevust kõikidele õppijatele, sest õppetöö toimub koostöös paljude partneritega, on võimalusterohke ja vaheldusrikas.

Lisaks tutvustatakse kogukonnakohtumisel partnereid, kelleks on peamiselt Mustamäe piirkonna suuremad õppeasutused nagu Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Majanduskool, Tallinna Tööstushariduskeskus, Tallinna Tervishoiu Kõrgkool, kuid ka Sisekaitseakadeemia ning Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia. Õppekorralduslikult on märksõnadeks õpilase heaolu ja mõtestatud eneseareng (Mina 2.0), valikkursuste ja -moodulite päev, protsenthindamine, mentorlus ja koostöisus teiste riigigümnaasiumitega.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

eesti keel on ilus ja võiks täiendada
17. jaan. 2023 21:55
gümnaasiumis on - gümnasistid, kehad(selles eas on tohutult keha müüjaid) algkoolis - algkolistid põhikoolis - teismikud, õõsid(neelavad kõike- aurusigaretid, põsktubakas jne., omavanustega seks) akadeemiad - akad ülikoolid - studistid korporatsioonid - korbid vabamüürlased - fritüürid riigiametnikud - tõugjad erakondadele annetajad - mudijad (see kontingent, kes on kirjas kui miljonärid)- uus käände- vorm : mudil, mudija, mudilane... (tuletis soovist teiste rahaga mängida) ... nii saame lähedased sõnad kasutusse Miks mitte kui nõudepesu vahend ja laste mänguasjad on Fairid (et teaks varakult kui hea on keemia).