"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Politsei leidis Lasnamäelt 54-aastase Irina surnukeha (1)
18. jaanuar 2023
Foto PPA

Politseinikud leidsid ööl vastu kolmapäeva Lasnamäelt Narva maantee kõrvalt tühermaalt 54-aastase Irina surnukeha.

“Öösel kella kahe paiku leidsid politseinikud otsingute käigus Lasnamäelt Narva maantee kõrval tühermaalt Irina vägivalla tundemärkidega surnukeha,” ütles Põhja prefektuuri isikuvastaste kuritegude talituse juht Hisko Vares. Irina jäi Lasnamäel kadunuks esmaspäeval.

“Kriminaalpolitseinikud töötasid kogu öö – vaatasid läbi videokaamerate salvestised, kogusid sündmuskohalt tõendeid ja suhtlesid naise tuttavatega. Politsei jätkab tööd selle nimel, et selgitada välja, kes kuritöö toime pani ja mis oli tema motiiv,” lisas Vares.

Viimati nähti Irinat esmaspäeval kella 18.30 paiku Lasnamäel Paasiku tänaval, kus ta lõpetas tööpäeva. Koju naine ei jõudnud ja sellest ajast ei saanud lähedased temaga kontakti.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

lasnamäe juhused
18. jaan. 2023 22:02
EV 1998 aasta alguses tapeti meeskodanik(Ants) Pae pargi tühermaal ja tapja jäi avastamata minuteada. Palju on veel juhtumeid Lasnamäel olnud ja võimalik, et tegu ajuti tegutsevana- selliseid variante on olnud ja sooritanud aastakümneid