"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Politseinikud pidasid Tallinnas kinni tapmises kahtlustatava mehe, prokurör tema vahistamist (0)
19. jaanuar 2023
Pilt on illustratiivne. Foto: Scanpix

Kolmapäeval kella 19 ajal pidasid politseinikud Tallinnas Lasnamäel kinni 28-aastase mehe, keda on alust kahtlustada öösel surnuna leitud Irina tapmises.

Põhja ringkonnaprokuratuur taotleb reedel Harju maakohtult naise tapmises kahtlustatava mehe vahistamist.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo isikuvastaste kuritegude talituse juht Hisko Vares kinnitas, et ligi ööpäev kestnud uurimise tulemusel peeti tapmises kahtlustatav kinni. „Mõistsime üsna pea pärast Irina kadumisteate laekumist, et naine võib olla sattunud kuriteo ohvriks. Politseinikud tegid alates teisipäeva õhtust pingsalt tööd, püstitades uurimisversioone ning tuvastades võimalikku kahtlustatavat. Selleks töötati läbi videokaamerate salvestisi ja koguti infot. Kolmapäeva õhtuks oli meil kogutud piisavalt tõendeid, et tapmises kahtlustada 28-aastast kohalikku meest, kelle me koheselt ka kinni pidasime,“ kirjeldas Vares.

„Uurimine on algusjärgus ja mees ei ole hetkel veel ütlusi andnud, mistõttu on vara rääkida võimalikust motiivist, praeguse info kohaselt ei olnud tegemist siiski juhusliku ohvriga ning teistele inimestele oht puudus,“ ütles Vares.

Irina kadus esmaspäeva õhtul kui ta lõpetas tööpäeva, kuid ei jõudnud pärast seda koju. Lähedased andsid naise kadumisest politseile teada teisipäeva õhtul ning politsei asus koheselt selgitama Irina kadumisega seotud asjaolusid. Politseinikud leidsid Irina surnukeha ja tema auto samal ööl Lasnamäel Narva maantee kõrvalt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.