"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
osale hääletusel Eesti Muusikaauhinnad 2023 aasta artisti rahvahääletus on avatud  (0)
20. jaanuar 2023

26. jaanuaril toimuva Eesti Muusikaauhinnad 2023 aasta artisti hääletus käib ning oma lemmiku poolt saab hääletada kuni 25. jaanuarini.  

Muusikaauhindade aasta artisti tiitlile kandideerivad ALIKA, Anett, Elephants from Neptune, Gram-Of-Fun, Jüri Pootsmann, Minimal Wind, nublu, Rita Ray ja STEFAN. Aasta artisti poolt on hääletanuid juba tuhandeid Eesti inimesi. 

Oma lemmiku poolt saab hääle anda portaalis Sky.ee ning küsimustikus kuni 25. jaanuarini: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJWt6zD2FkB6hZ4vqs5XF57krlsJCX7k8HSv0MKsLyiVV0zw/viewform?usp=sf_link 

Aasta artisti tunnustust on välja antud juba ligi 25 aastat. Aasta artisti valib välja rahvas ning võitja kuulutatakse välja Eesti Muusikaauhindade galal. Mullu pälvis aasta artisti tunnustuse nublu ning varasemate aastatel on rahva lemmikud olnud näiteks Terminaator 2001. aastal, Meie Mees 2003. aastal, Smilers 2004. ja 2005. aastal, Tanel Padar & The Sun 2009 aastal. 

Neljapäeval, 26. jaanuaril toimub Unibet Arenal Eesti Muusikaauhinnad 2023 pidulik gala, kus kuulutatakse välja eelmise aasta parimad artistid, lood ja albumid. Kokku jagatakse Eesti muusikamaailma ihaldatumaid auhindu 20 kategoorias.  

Kontsertprogramm algab kell 18.30, otseülekannet saab jälgida Kanal 2 vahendusel algusega kell 19.30. Muusikaauhindade galasündmuse õhtujuhid on 5MIINUST ning veebiplatvormidel juhivad saadet Andrei Zevakin ja Robin Valting. Galaõhtu avavad Merilin Mälk ja Maian. 

Teiste seas esinevad galal kontsertšõuga nublu, Anett, Elephants From Neptune, STEFAN, Rita Ray, Gram-Of-Fun ja õhtujuhid 5MIINUST ning nimekiri täieneb. 

Eesti Muusikaauhinnad 2023 nominentid: https://www.muusikaauhinnad.eu/selgusid-eesti-muusikaauhinnad-2023-nominendid-2/.  Eesti Muusikaauhinnad 2023 piletid on müügil Piletilevis: www.piletilevi.ee/est/piletid/muusika/eesti-muusika/eesti-muusikaauhinnad-2023-378913/

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.