"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Lasnamäel naise tapmises kahtlustatav mees vahistati (0)
21. jaanuar 2023
Foto Erki Pärnaku / Õhtuleht

Põhja ringkonnaprokuratuur taotles reede pärastlõunal Harju maakohtus kinniste uste taga peetud istungil esmaspäeval Tallinnas Lasnamäel naise tapmises kahtlustatava mehe vahistamist ning kohus andis selleks loa.

Prokurör Kelly Kruusimägi hinnangul on alust 28-aastast Dmitrit raskes kuriteos kahtlustada ning kohtu loal võeti ta esialgu kuni kaheks kuuks vahi alla.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo isikuvastaste kuritegude talituse juht Hisko Vares kinnitas, et ligi ööpäev kestnud uurimise tulemusel peeti tapmises kahtlustatav kolmapäeval kella 19 ajal Tallinnas Lasnamäel kinni.

“Mõistsime üsna pea pärast Irina kadumisteate laekumist, et naine võib olla sattunud kuriteo ohvriks. Politseinikud tegid alates teisipäeva õhtust pingsalt tööd, püstitades uurimisversioone ning tuvastades võimalikku kahtlustatavat. Selleks töötati läbi videokaamerate salvestisi ja koguti infot. Kolmapäeva õhtuks oli meil kogutud piisavalt tõendeid, et tapmises kahtlustada 28-aastast kohalikku meest, kelle me koheselt ka kinni pidasime,” kirjeldas Vares.

Irina kadus esmaspäeva õhtul kui ta lõpetas tööpäeva, kuid ei jõudnud pärast seda koju. Lähedased andsid naise kadumisest politseile teada teisipäeva õhtul ning politsei asus koheselt selgitama Irina kadumisega seotud asjaolusid. Politseinikud leidsid Irina surnukeha ja tema auto samal ööl Lasnamäel Narva maantee kõrvalt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.