"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD Õismäe tiigi ääres sai talvepeol näha Siim Koppeli UV trummi- ja tantsushowd, tantsukavadega esinesid Tantsuteater Polly ning seeniortantsurühm Haabersti Õied (0)
21. jaanuar 2023
Albert Truuväärt

Laupäeval, 21. jaanuaril algusega kell 16.30 toimus Õismäe tiigi ääres amfiteatris Haabersti talvepidu. Talvepeol sai näha Siim Koppeli UV trummi- ja tantsushowd, tantsukavadega esinesid Tantsuteater Polly ning seeniortantsurühm Haabersti Õied. Lastele toimusid vahvad tegevused Haabersti noortekeskuse eestvedamisel.

Vaata galeriid (42)

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et Haabersti talvepidu on välja kasvanud kuuskede põletamise üritusest.  „Kui varasemalt on aasta alguses Haaberstis korraldatud jõulukuuskede põletamise üritust, siis juba mitmeid aastaid ei ole kuuski siiski põletatud, sest kokku kogutud vanad jõulukuused on linnaosavalitsuse tellimusel leidnud oma tee Utilitase koostootmisjaamadesse ning neid taaskasutatakse linna majade kaugkütte ja elektrienergia tootmiseks,“ selgitas linnaosavanem.

Linnaosavanema sõnul on ürituse eesmärk tuua pimedatesse õhtutesse valgust ja soojust ning selle traditsiooniga linnaosavalitsus ka sel aastal jätkab. „Talvepeol saab näha Siim Koppeli UV trummi- ja tantsushowd, tantsukavadega esinevad Tantsuteater Polly ning seeniortantsurühm Haabersti Õied, ühislaulu juhib Jaan Kirss. Lisaks toimuvad lastele vahvad tegevused Haabersti noortekeskuse eestvedamisel,“ rääkis Siljanov ning kutsus huvilisi Õismäe tiigi äärde.

Haabersti talvepidu korraldab Haabersti Linnaosa Valitsus. Üritus on tasuta ning kõik huvilised oodatud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.