"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
galerii Mustamäe Kaja kultuurikeskuses tähistati Hiina uusaastat (0)
27. jaanuar 2023
Aleksandr Guzhov

Reedel, 27. jaanuaril kell 17 toimus Mustamäel, Kaja kultuurikeskuses (E. Vilde tee 118) Hiina uusaasta tähistamine.

Vaata galeriid (92)

Hiina Rahvavabariigi Suursaatkond Eestis ja Mustamäe Linnaosa Valitsus kutsuvad tallinlasi reedel. 27. jaanuaril kell 17 Kaja Kultuurikeskuses (E. Vilde tee 118) toimuvale Hiina kultuuripäevale, mis on pühendatud Hiina uusaasta tähistamisele.

Kavas fotonäitus • filmilinastus • kalligraafia töötuba (kõik soovijad saavad valmistada tahvli oma nimega hiina keeles) • tegevused lastele • teetseremoonia • tai chi • kung fu etteasted ja toredad meened osalejatele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.