"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Arendustööd mõjutavad Telia mobiilsideteenuste kasutamist Maardu, Muuga, Kallavere ja Saviranna piirkonnas (0)
02. veebruar 2023
Foto Pixabay

Telia teostab ööl vastu 3. veebruari mobiilivõrgu arendustöid, mille tõttu on mõjutatud ettevõtte mobiilsideteenuste kasutamine Maardu, Muuga, Kallavere ja Saviranna piirkonnas.

Tööd toimuvad 3. veebruari öösel vahemikus 00:00 kuni 08:00 ning selles vahemikus võib olla häiritud mobiilsideteenuste (kõned, mobiilne internet) kasutamine. Samuti on häiritud piirkonnas asuvate (ettevõtete) sisevõrkude töö.

Telia tuletab meelde, et mobiilside häirete ajal saab hädaabi korral helistada numbrile 112 teiste operaatorite võrke kasutades. Selleks tuleb helistamise eel eemaldada mobiiltelefonist SIM-kaart või teha mobiiltelefonile taaskäivitus ja PIN-koodi sisestamise asemel helistada hädaabi numbrile.

Telia tänab mõistva suhtumise eest ja palub vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.