"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Teisipäeval, 7. veebruaril toimub Lasnamäe eakate nõukogu istung, mõned vabad kohad on veel saadaval (0)
04. veebruar 2023
Albert Truuväärt/Pilt on illustratiivne

Teisipäeval, 7. veebruaril algusega kell 14.00 toimub Lasnamäe Linnaosa Valitsuse saalis, selle aasta esimene, Lasnamäe eakate nõukogu avatud koosolek. Sõna võtab Lääne-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees ja arst Arkadi Popov, kes räägib huvilistele erakorralistest tervisehäiretest. Üritus on eelregistreerimisega.

„Selle aasta esimene Lasnamäe eakate nõukogu toimub loetud päevade pärast. Kasutage võimalust osaleda sellel ainulaadsel kohtumisel, kus vastuseid põletavatele küsimustele saab oma ala eksperdilt. Koosolekule koha tagab eelregistreerimine,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko. 

Teisipäeval, 7. veebruaril algusega kell 14.00 toimub Lasnamäe Linnaosa Valitsuse suures saalis (Pallasti 54, I korrus) selle aasta esimene Lasnamäe eakate nõukogu avatud koosolek. Külalisesinejaks on Lääne-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees ja arst Arkadi Popov, kes räägib huvilistele erakorralistest tervisehäiretest. Istung toimub eesti keeles. 

Kuna osalejate arv on piiratud, siis toimub kohustuslik eelregistreerimine. Jäänud on veel viimased kohad. Registreerida saab end osalejaks lingil: https://forms.gle/bGMwqDQU8GAo3LsSA, e-posti aadressil eve.annus@tallinnlv.ee või telefonil: 645 7719.

Selleks, et tagada kõikide osalejate turvalisus, palume kohale tulla ainult tervena. Haigussümptomite korral palume jääda koju. Kui peale registreerimist osaleja mingil põhjusel ei saa osaleda, tuleb sellest teada e-posti teel: eve.annus@tallinnlv.ee või telefonil: 645 7719.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.