"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Rongisõitude arv oli jaanuaris ligi veerandi võrra suurem kui möödunud aastal. Reisijate arv on kasvanud kõikidel liinidel (1)
06. veebruar 2023
Foto Elron

Elroni rongidega tehti jaanuaris 578 000 sõitu, mis on 23% enam kui möödunud aastal. Kõige paremaid tulemusi näitavad Tartu, Narva ja Viljandi ekspressliinid.

Elroni müügijuht Ronnie Kongo kommenteeris, et ekspressliinide kasv on ootuspärane. „Keskkonnasõbralikkuse ja usaldusväärsuse kõrval hindavad Elroni kliendid kõige enim just rongisõidu kiirust. Arusaadavalt täidavad just ekspressliinid seda eesmärki kõige paremini,” rääkis ta.

Elroni ekspressliinidel oli jaanuaris 40% võrra rohkem reisijaid kui aasta tagasi. Ronnie Kongo sõnul oli ka enamikul teistest liinidest reisijaid vähemalt veerandi võrra rohkem.

„Ainult läänesuunal häirivad meid kahjuks endiselt taristu remonttööd, mistõttu oli seal reisijate arvu tõus tagasihoidlikum – 13%, kuid õnneks saime jaanuari lõpu poole sõiduplaani juba mõnevõrra parandada. Senisest tihedam liiklus tähendab, et näiteks Tallinnast Sauele ja Keilasse saab rongiga sagedamini kui kunagi varem. Ootame remonttööde lõppu, et liiklusgraafikut veelgi parandada,“ sõnas Elroni müügijuht.

Uus, alates 23. jaanuarist, kehtiv sõiduplaan parandas rongiliiklust ka mujal. „Narva saab nüüd kõikidel nädalapäevadel viiel korral päevas. Samuti on senisest rohkem mugavaid ümberistumisvõimalusi Tapal, et sõita Narva suunalt Tartusse või vastupidi. Need aspektid on paljudele reisijatele väga olulised ja me juba näeme, et antud muudatuste mõju avaldub ka sõitude arvu kasvunumbris.“

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

kõigeparemini täidavad eesmärki hoopis
11. veebr. 2023 02:00
kui rongid peatuvad kõikides peatustes, siis on täituvusaste veelgi suurem ja kui rehepapid toovad normaalarvu ronge - mis tähendab, et ühte rongi ehitatakse ca 1,5 aastat- tuleb 2024.a. jõulukuuks , nagu oli kirjas kuskil - see škoda tehas peaks pankrotis olema sellise aeglase tegutsemisega ja millal need ülejäänud rongi koosseisud siis valmivad? Ja pidev graafikute ringitegemine- rongide peatused peavad olema seotud koos ÜT kohapeal toimimisega. Nt.Jänedal ei peatugi ronge .... - EnsV ajal aga oli põhi tööle-töölt rongidele ÜT buss vastas, millisega pääsesid 10 km raadiuses rongile või jalgrattaga tuldi jaama- nüüd pole isegi rattale kohta . Jaam on kui pealesõda. Jäneda inimesed käivad Aegviitu rongile, et saada Tallinna ja Tapale :), Turism -Nelijärve ja Lehtse, Patika peatused unustatud .... Ime , et rahvas siis maalt ei lase jalga - Lallu nägi vaeva , elama hakkame kui Ameerikas ja ise puges Eesti Panga sahvrisse kui Brežnev