"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Mailis Reps tõi ilmale kaksikud (1)
07. veebruar 2023
Mailis Reps Foto Ilja Matusihis

Poliitik, keskerakondlane Mailis Reps tõi möödunud nädalal ilmale kaksikud, kirjutab Postimees.

Poliitiku peres oli seni kuus last: Richard, Karl Robert, Henry Roger, Frederick, Elizabeth ja Charlotte.

Mailis Reps tegi täna sotsiaalmeedias järgmise avalduse: “Kallid sõbrad. Aitäh teile heade soovide eest. Kuna beebid on enneaegsed, siis soovisin nii beebisid kui oma peret hoida, kuid kahjuks mu terviseandmed on jällegi avalik info. Kahju. Oleksime kindlasti koos rõõmustanud veidi aja pärast. Praegu, aga mõistkem palun, et nii beebid kui mu pere vajab aega, et kosuda. Kallistan ja tänan.”

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

hmm
7. veebr. 2023 14:52
Kes on laste isa?