"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
video ja Galerii Tourestilt leiab tänavu päikesereise alates 399 eurost. Iga päev toob uusi pakkumisi (0)
09. veebruar 2023
Albert Truuväärt

Sel neljapäeval algavalt Baltikumi suurimalt turismimessilt Tourest leiab sadu puhkusepakkumisi nii välis- kui ka kodumaale. Näiteks alati väga populaarseid päikesereise on võimalik soetada hinnaga alates 399 eurost.

“Tourestil olevad reisikorraldajad teevad ka sel aastal spetsiaalseid messipakkumisi, andes reisijatele erinevaid messisoodustusi,” ütles Eesti Turismi- ja Reisifirmade Liidu peasekretär Merike Hallik.

Vaata galeriid (66)

Nii saab messilt soetada näiteks nädalase kõik hinnas Türgi puhkusereisi neljatärnihotellis 525 euro eest ja viietärnihotellis alates 532 eurost. Kolmetärnihotellide pakkumises Türgis Antalyas võivad jääda isegi alla 500 euro. Kõige soodsamad päikesereisid algavad 399 eurost ning selle hinna eest võib minna nädalaks D-vitamiini koguma näiteks Bulgaariasse, Horvaatiasse või Montenegrosse.

Peatselt kätte jõudva kevadise koolivaheaja reisid on Halliku sõnul väga hästi müünud, aga messilt leiab ka selleks perioodiks pakkumisi. Näiteks nädalase puhkuse viietärnihotelli Egiptuse viietärnihotelli kõik hinnas kuurordis saab soetada 770€ eest. Et endale sobiv hind ja sihtkoht leida, tasub Touresti külastada, vestelda reisikonsultantidega ning uurida, millised lisategevused on saadaval sihtkohas või milline on kohapeal pakutavate ekskursioonide sisu.

“Soovitus on külastada Touresti lausa kõigil kolmel päeval, sest iga päev avab uusi pakkumisi ning kõige kiiremini on võimalik neid näha ja nendega tutvuda messil,” lisas Hallik.

Neile, kes otsivad päikesepuhkusest teravamaid elamusi, on Touresti pakkumiste nimekirjas erihinnaga elamusreisid sellistesse põnevatesse sihtkohtadesse nagu Usbekistan, Laos, Teravmäed või Filipiinid.

Kodumaiste puhkamisvõimaluste austajatele on selgi korral lai valik spaapakette Eesti kõige populaarsemates spaahotellides ning põneva pakkumisega on Tourestil väljas Toosikannu Puhkekeskus, mis pakub võimalust minna kodumaisele ulukisafarile Toosikannu Metsloomaparki.

Kõigile, kes kavatsevad reisile minna, paneb Merike Hallik südamele mitte ära unustada reisikindlustust, sest see aitab tagada südamerahu erinevate võimalike viperuste või reisil juhtuvate tervisehädade osas.

“Mis võiks olla täna reisides olulisem kui turvalisus? Neile, kes reisivad rohkem kui kord aastas, pakub Salva aastase reisikindlustuse pakette kuni 55% soodsamalt,” ütles Hallik.

Lisaks on võimalik Tourestilt osta soodsamalt teatripileteid, muuseumipääsmeid ning lennu- ja laevapileteid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.