"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
eesti laul Andreas: fännikirju tuleb nüüd ikka rohkem, neid on nii tore lugeda! (0)
10. veebruar 2023

„Finaali saamine tuli mulle suure üllatusena ilmselt eeskätt seepärast, et olin kõige esimene nimi, kes edasi pääsenutest välja kuulutati,“ rääkis homses Eesti Laulus üles astuv Andreas sellest, miks finaali pääsemine temas nõnda suure üllatuse tekitas.

Esitatava laulu puhul tulid artisti sõnul üsna ühekorraga nii meloodia kui sõnad. „Tavaliselt tuleb siiski meloodia enne. Seda just õhtul hilja, tavaliselt peale keskööd on kõige parem kirjutada,“ rääkis artist oma loomepuhanguist.

Laulja jalgpallurist isa on noormehe sõnul talle palju tuge andnud. „Ta alati julgustab mind. Isegi täna hommikul saime korraks kokku ja ta ütles, et oleksin tubli ja tugev ning saaksin siin hästi hakkama,“ rääkis Andreas isa südamlikust toetusest.

Muus osas loodab muusik, et ehk on inimesed ta ikka hästi vastu võtnud. „Proovin olla hästi siiras ja ikka kahe jalaga maa peal. Loodetavasti on see kellelegi ka näha jäänud,“ avaldas muusik lootust. Austajaid ja fännikirju on Andrease sõnul võistluse käigus aga hulgaliselt juurde tulnud. Rõõmu tegevat ka mõned uued Instagrami fännilehed, mis viimastel aegadel on tekkinud,“ väljendas noormees oma heldimust toetajate üle. „Kõik on nii toredad, kes mind toetavad.“

Fännikirjades kirjutatakse Andrease sõnul tavaliselt ikka julgustavaid sõnumeid ja edusoove. Ka on räägitud, kuidas artisti muusikapala on konkreetseid inimesi aidanud. „Neid kirju on alati väga tore lugeda,“ leidis muusik.

Homme ootab nii teda kui ka muud Eestit ees aga suur päev. „Võib öelda, et paar väikest muutust on ka lavašõus. Samuti on mulle tehtud väga ilus uus ülikond Hannes Rüütli poolt.“

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.