"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
eesti laul Sissi: maailm vajab minu lugu, et julgetaks rohkem oma leina väljendada (0)
10. veebruar 2023

Homses Eesti Laulu finaalis üles astuv Sissi teab hästi, missugust muusikapala lauldakse maailmas kõige sagedamini. „Sünnipäevalaulu ikka,“ naeris laulja. „Seda lauldakse iga päev ju lausa tuhandetele inimestele.“

Seda, kas homses finaalis ka mingit laadi kostüümidraamat ette tuleb, ei osanud noor lauljatar aga ennustada. „Mina seda ei kontrolli. Teised inimesed tekitavad draama,“ märkis ta. Küll aga lubas Sissi kõigile eestlastele esitlust, mis tuleb otse südamest. „Ma ei kavatse midagi peita ega varjata, vaid kogu oma hinge sellesse laulu panna,“ kinnitas Sissi.

Selle kohta, miks tuleks just tema laul Eurovisioonile Eestit esindama saata, vastas lauljatar, et tema meelest maailm vajab seda lugu. „Ma arvan, et paljud inimesed siin maailmas vajavad praegu seda luba, et tunda valu ja leina, kõige sellise kogemist, mille väljendamist oleme seni alla surunud,“ tõdes Sissi. „Läbi oma loo tahangi seda küsimust pildile tõsta.“

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.