"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
15. veebruaril Kristiine infotunnis räägitakse korteriühistutele linna toetusmeetmetest (0)
15. veebruar 2023

Kolmapäeval, 15. veebruaril kell 17.30 toimub Kristiine Linnaosa Valitsuses (Metalli tn 5) arutelu korteriühistute toetuste üle. Teemat tutvustab Tallinna Linnavaraameti arendusosakonna projektijuht Priit Pärtelpoeg.

„Korteriühistutele on palju toetusi, millega paraku kõik ühistud kursis ei ole. Selleks, et oma võimalusi tunda ja teada, ootame kõiki huvilisi infotundi kuulama,“ rääkis Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe. „Toetused annavad ühistutele võimaluse näiteks parandada oma fassaadi, muuta korterelamu energiatõhusamaks ning ehitada hoone juurde rattamaja. Erinevad toetused võimaldavad teha elanike elu mugavamaks, samuti muudavad hooldatud ilusa fassaadiga hooned esteetilisemaks ka linnapildi,“ lisas Riibe.

“Infotunnil antakse ülevaade erinevatest Tallinna linna toetusmeetmetest korteriühistutele, näiteks “Hoovid korda”, rattamajatoetus, rohepöördetoetus, “Fassaadid korda”, “Roheline õu”, audititoetus, rõdude ja varikatuste auditi jätkutegevuse toetus, tuleohutustoetus ja koolitustoetus korteriühistu juhatuse liikmele,” loetles Riibe.

Kõik on oodatud kuulama!

Arutelu on võimalik jälgida ka Kristiine LOV Facebooki lehel: bit.ly/3xcz6eg

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.