"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Põhja-Tallinn peab veebruari lõpus talvefestivali. Loe, kes on festivali peaesineja (0)
15. veebruar 2023
Foto Albert Truuväärt

Põhja-Tallinna kogukonnamaja hoovis Kari tänaval toimub 25. veebruaril vastlapäeva talvefestival, kus külalised saavad osa laadast, kontserdist ja iidsetest vastlakommetest ning peaesineja on Saksamaalt pärit 1980. aastate staar Fancy.

Põhja-Tallinna vanema Manuela Pihlapi sõnul on eri rahvaste ja kultuuride talvelõpu pidustustes palju sarnasusi. „Ühine joon vastlakommetes on vaiksele paastuajale eelnev suur pidutsemine. Talvefestival annab võimaluse iidsete kommetega tutvuda. Tuju loovad laat, kontsert, traditsiooniline söök ja õlenuku põletamine.”

Kutsume põhjatallinlasi meie kogukonnamaja õuealale vastlapäeva ja Maslenitsat tähistama, et lõbusalt talve murdumist tähistada ja kevade ootusega pihta hakata. “Muusikalise programmi eest hoolitsevad Rahvusvahelise Rahvuskultuuride Ühenduste Liidu Lüüra kollektiivid, kodumaine artist Sergei Maasin ja rahvusvaheline staar Fancy,” sõnas Pihlap.

Fancy on Euroopast pärit pop-artist. Tema hitid “Flames of Love”, “Hold Me in Your Arms Again”, “Lady of Ice”, “Slice Me Nice” ja mitmed teised lood on hästi tuttavad erinevatele põlvkondadele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.