"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna korteriühistute veebiseminar keskendub tuleohutusele (0)
15. veebruar 2023

Tallinna linnavaraamet korraldab kolmapäeval kell 15 korteriühistutele mõeldud veebiseminari „30 minutit tuleohutusest korteriühistutele“, mida saab igaüks jälgida ameti YouTube’i kanali kaudu. 

Tallinna linnavaraamet jätkab tänavu korteriühistute liikmetele suunatud tasuta seminaridega, kus käsitletakse ühistutele vajalikke teemasid. Selle aasta esimese veebiseminari teema on tuleohutus kortermajades.

„Iga veebiseminari peamine eesmärk on tuua korteriühistute liikmeteni asjakohast teavet ühe kindla teema kohta, kaasates valdkonna eksperte. Veebruaris võtame vaatluse alla tuleohutuse ja pöörame tähelepanu just tornmajade ohutusele,“ selgitas Tallinna abilinnapea Tanel Kiik. „Juba toiminud seminaride tagasiside on olnud positiivne. Kindlasti jätkame ka pikemate, füüsiliselt kohapeal toimuvate seminaridega märtsis ja aprillis.“

Kolmapäeval kell 15 otse-eetris toimuva järjekorras juba 17. veebiseminari teema on „30 minutit tuleohutusest kortermajades“. Vestlust juhib abilinnapea Tanel Kiik ja küsimustele vastab Päästeameti ohutusjärelvalve büroo nõunik Ants Aguraiuja. 

Seminari saab veebis jälgida otseülekandena aadressil https://www.youtube.com/watch?v=m9innzhet2w .

Korteriühistute liikmetele mõeldud seminare korraldab Tallinna linnavaraamet alates 2019. aastast.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.