"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lasnamäe kutsub Pae parki vastlapäeva tähistama (0)
22. veebruar 2023

Vastlapäev on üks populaarsemaid rahvakalendri tähtpäevi, mille peamised traditsioonid on püsinud tänapäevani. Lasnamäe Linnaosa Valitsus kutsub elanikke vastlapäeva kogupereüritusele.

„Vastlapäev on iidne rahvapüha, millega käivad kaasas erinevad vahvad kombed ja tegemised. Nii on vastlapäeval kombeks liugu lasta ja paljud usuvad, et mida pikem liug, seda paremat linakasvu on suvel loota. Ei ole kindel, kas tänavu on meid ootamas lumesadu ja koos sellega ka korralik vastlaliug, kuid meie vastlapäeva üritus tuleb kindlasti väga tore. Kutsun kõiki Lasnamäe elanikke sellest osa võtma,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Lasnamäe vastlapäeva üritus toimub laupäeval, 25. veebruaril kell 14.00-17.00. Sündmused leiavad aset vabas õhus, Pae pargis, Lasnamäe Linnaosa Valitsuse (Pallasti 54) hoone taga.

Vastlapäeva ürituse teevad eriliseks rahvatantsu- ja rahvamuusikaansamblite etteasted, lisaks astub lavale armastatud muusik Artjom Savitski. Külalised saavad keha kinnitada imemaitsvate traditsiooniliste vastlatoitudega. Kohapeal saab nautida vägevat tuleshowd ja jälgida põhunuku põletamist. Ürituse väikseimate osalejate meelt lahutavad  ja korraldavad neile põnevaid mänge animaatorid. Samuti saavad lapsed osa võtta töötoast, kus meisterdatakse pulgakomme. Kohal on poni, kellega on võimalik teha tasuta sõitu.

Üritus on kõigile osalejatele tasuta. Söögi- ja joogipoolist on võimalik soetada tasu eest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.