"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiine kutsub lapsi talvevaheajal vahvale spordiüritusele (0)
23. veebruar 2023

28. veebruaril kell 11.00 toimub Cederhelmi pargis (Mooni 30) lastele põnevaid talviseid sportlikke tegevusi.

Liikumisaastal kooli talvevaheaja puhul pakub Kristiine Linnaosa Valitsus lastele toredaid tegevusi ja veelgi rohkem liikumisrõõmu. Juba homme toimuvad treenerite Kelly Kalmu ja Cevin Anders Siimu juhendamisel lastele põnevad sportlikud harjutused, lõbusad liikumismängud ja toredad võistlused.

„Sport toetab laste kehalist arengut ning motoorsete oskuste kujunemist. Kehalisel aktiivsusel on positiivne mõju ka lapse vaimsele tervisele, aidates vähendada stressi ning luues positiivseid emotsioone,“ kutsub Kristiine Linnaosa Valitsus kõiki lapsi toredast üritusest osa võtma.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.