"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD Mustamäe tähistas Eesti Vabariigi aastapäeva 2 Quick Start kontserdiga (1)
23. veebruar 2023
Ksenija Kurs

Mustamäe Linnaosa Valitsus korraldas neljapäeval, 23. veebruaril Männi pargis Eesti Vabariigi 105. aastapäevale pühendatud piduliku kontserdi, kus esines Eesti üks tuntuimaid ansambleid 2 Quick Start.
 
“Tänavu tähistame Eesti Vabariigi 105. aastapäeva ning Mustamäe Linnaosa Valitsus korraldas selle auks Männi pargi vabaõhulaval piduliku iseseisvuspäeva kontserdi – mustamäelastele ja meie linnaosa külalistele esines kuulus 2 Quick Start,” ütles Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.

Vaata galeriid (41)

“Rõõm on tõdeda, et Eesti pidupäevad omandavad järjest suuremat tähtsust perede ja sõpruskondade traditsioonides – ka iseseisvuspäevast on saanud perepüha, mida tähistatakse kõige kallimate ja lähedaste inimestega. Mustamäe Männi pargi kontsert on selleks suurepärane võimalus – nii iseseisvuspäeva kontserdi kava kui park pakkuvad rõõmu nii täiskasvanud kui  noorematele mustamäelastele. Tere tulemast kogu perega!” kutsub Laats. Eesti Vabariigi 105. aastapäevale pühendatud ansambli 2 Quick Start kontsert toimub neljapäeval, 23. veebruaril algusega kell 18 Mustamäe Männi pargi laval.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Palgi Taat
23. veebr. 2023 11:57
Mida kõike linnakodanikele enne valimisi ei korraldata?! Just esines vastlatralli nime alla (kahjuks kukleid linnaviletsus ei täind rahvale jagada ja parteidest jagas nänni vaid Isamaa) Kullo ääres Metsatöll. Reklaamiti vägevalt kuid jättis Metsatöll muide haltuurameki man ja ka sett oli vaevu 50 mintsa pikk... Näis, kas 2Quick Start lööb töllude setipikkuse üle? Aga neid valimisi võiks ikka tihedamini olla...oleks tasuta üritusi ja ka lihtrahvani jõuaks midagigi valitsejate lookas laudadelt ;)))