"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Keskkonnagentuur andis tervele Eesti libedahoiatuse (1)
25. veebruar 2023
Erakogu

Keskkonnagentuur andis nii Mandri-Eestile kui ka saartele esimese taseme kiilasjäähoiatuse.

Laupäeval sajab paljudes kohtades lund ja paiguti tuiskab. Kirdetuul tugevneb 5-12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -4 kraadi. 

Lisaks sellele puhub Läänemere põhjaosas kirde- ja põhjatuul puhanguti 20 meetrit sekundis. Soome lahe lääneosas, Väinamerel ja Liivi lahe põhjaosas paisuvad kirdetuulepuhangud paiguti 17 meetrini sekundis.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Maanteedeameti puhkus ? ehk siis hoiatus- eriolukord
27. veebr. 2023 01:39
tore oli kuulda 25.02 uudistes , kuidas Lõuna-Eesti pool ärge liiklusesse minge , ERIOLUKORD!, kestab kuni 27.02. hommikul , kella 08.00 -ni. Sellega võeti vastutus maanteede korrashoiust. Kas see kehtib ka ÜT -bussidele ? Ilmselt küll. Absoluutne jama toimub riigis! Ilus lause oli teates , raadios- tuul pidavat puhuma liiva ära :) - oops! , pannakse ju kloriidi , liiv üldse keelatud .... Kuula ja imesta , neid m....