"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD Põhja-Tallinnas esines 1980. aastate staar Fancy (0)
25. veebruar 2023
Aleksandr Guzhov

Laupäeval,  25. veebruaril toimus Põhja-Tallinna kogukonnamaja hoovis (Kari 13) vastlapäeva talvefestival. Külalised said osa laadast, kontserdist ja iidsetest vastlakommetest. Peaesineja oli Saksamaalt pärit 80-ndate staar Fancy.

Vaata galeriid (115)

Põhja-Tallinna vanema Manuela Pihlapi sõnul on eri rahvaste ja kultuuride talvelõpu pidustustes palju sarnasusi. „Ühine joon vastlakommetes on vaiksele paastuajale eelnev suur pidutsemine. Talvefestival annab võimaluse iidsete kommetega tutvuda. Tuju loovad laat, kontsert, traditsiooniline söök ja õlenuku põletamine.”

Fancy on Euroopast pärit pop-artist. Tema hitid “Flames of Love”, “Bolero (Hold Me in Your Arms Again)”, “Lady of Ice”, “Slice Me Nice” ja mitmed teised lood on hästi tuttavad erinevatele põlvkondadele.

Põhja-Tallinna vastlapäeva talvefestival toimus Põhja-Tallinna kogukonnamaja hoovis (Kari 13) laupäeval, 25. veebruaril. Laat oli avatud kell 12-18, kontsert algab kell 15. Esimesena astusid lavale rahvuskollektiivid Lüüra ühingust, lastega mängis Teater 316 ja lõbusa tantsuga esinesid Kullaketrajad. Seejärel esines Sergei Maasin, kellele järgnes peaesineja Fancy etteaste. Päev lõppes õlenuku põletamisega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.