"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kesklinna valitsus korraldab Tornide väljakul tsiviilkaitse perepäeva (0)
27. veebruar 2023
Foto Albert Truuväärt

Kesklinna valitsus kutsub kõiki 1. märtsil algusega kell 16 Tornide väljakul toimuvale tsiviilkaitse perepäevale.  Ürituse eesmärk suurendada inimeste teadlikkust ja valmisolekut, kuidas erinevate kriisiolukordadega paremini toime tulla.

„Ülemaailmsel tsiviilkaitsepäeval on meil kõigil hea võimalus endalt küsida,  kuidas mina inimesena kriisiks valmistun. Kuidas saan hakkama olukorras, kus esmatähtsad teenused ei toimi – pole elektrit, vett, internetti ja sidet. Tornide väljakule on oodatud kõik huvilised, kes tahavad saada kasulikke nippe kriisideks valmistumisel, sest kui olukord käes, siis sõltub toimetulek suures osas ikkagi igaühest endast,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Linnaosavanema sõnul on erinevaid põnevaid tegevusi oodata nii lastel kui ka täiskasvanutel. „Selleks, et õiged väärtused saaksid omandatud juba maast madalast, on laste rõõmuks kohal Käpapatrullist tuntud Skye. Üks põnev atraktsioon on kindlasti tulekustutussimulaator, kuid kindlasti jagatakse väärt teadmisi kriisivarudest, “Ole Valmis” äppi võimalustest ning õpetatakse ka maskeerimist. Meelelahutust pakuvad ansambel BOAMADU ning 33-liikmeline Tallinna politseiorkester,“ ütles Haukanõmm.

Kava:
17.00 – Käpapatrulli Skye
18.00 – Tallinna politseiorkester
19.00 – ansambel Boamadu

Kesklinna valitsuse korraldataval tsiviilkaitse perepäeval osalevad Tallinna Munitsipaalpolitsei Amet, Kaitseliidu Tallinna malev, Põhja prefektuur Ida-Harju politseijaoskond, Kesklinna päästekomando.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.