"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
MUGAVAM SÕIT Tallinn ja Tartu loovad ühist reisiplaneerijat ja pileti rakendust (0)
27. veebruar 2023
Ilja Matusihis

Uus rakendus koondab Tallinna ja Tartu ühistranspordi, sõidukite, elektritõukerataste jm transpordi info ühtsesse reisiplaneerijasse. Ühtlasi saab rakenduses tasuda mitme sõiduki kasutamise eest ühes kohas ainsa maksena. 
“Meie eesmärk on luua platvorm, mis aitab igal inimesel kombineerida eri liikumisviise talle kõige mugavamal viisil, et jõuda soovitud sihtkohta,” ütles Tallinna abilinnapea Tanel Kiik. “Selleks tuleb omavahel suhtlema panna kõigi ühistranspordiettevõtete ja teiste liikumisviiside pakkujate infosüsteemid, nii et neid ühendav mobiilirakendus suudaks igaühe vajadusi arvestavaid teekondi rätsepatööna kokku traageldada. Lisaks bussidele, trollidele, trammidele ja rongidele tuleb selleks hõlmata ka näiteks taksod ja tõukerattad.”

Revolutsioon liikumises?

Tallinna ja Tartu ühise liikuvusteenuse platvormi arendamise hanke võitsid ühispakkujad, kelle hulka kuuluvad Läti transpordilahenduste iduettevõte mobility.delivered, mobiilimaksete pakkuja Mobilly ja geoinfosüsteemide arendaja Jāņa Sēta.  
Hanke võitnud konsortsiumi mobility.delivered juht Jānis Meirans ütles, et liikuvusteenuse juurutamise projekt annab meile võimaluse ettevõtte teadmiste ja uuenduslike lahenduste abil transporti mugavamaks muuta. “Eri transpordiliikide integreerimine ühte süsteemi on äärmiselt huvitav.” lausus ta. “Meie eesmärk on avaldada inimeste liikumisviisidele suurt ja positiivset mõju. Soovime muuta kogukondade transporti kõikjal revolutsiooniliselt. Oleme kindlad, et Tallinna ja Tartu elanikud ja külalised hindavad meie ühiseid jõupingutusi, et pakkuda kestlikku ja mugavat igapäevatransporti ühes lahenduses.”

Ummikud väiksemaks

Rakenduse arendamine ja juurutamine maksab 120 000 eurot, millele lisandub käibemaks. Hankest poole maksab Euroopa regionaalarengu fond ning teise poole katavad ühiselt Tallinn ja Tartu. Tallinna osa projekti rahastamises on üks kolmandik ja Tartu osa üks kuuendik. 
Pikaajalise strateegia “Tallinn 2035” kohaselt võiks tulevikus pealinnas ja selle ümbruses suurem osa inimesi liikuda kiire ja kättesaadava ühistranspordiga, rattaga või jalgsi. Liikuvus peab muutuma kasutajasõbralikuks teenuseks, mis võimaldab mugavalt ja säästlikult kombineerida eri liikumisviise. Kombineeritud liikuvusteenus (inglise keeles mobility as a service, MaaS) loob mugavaid ja keskkonnasõbralikumaid alternatiive autokasutusele ning aitab liikumisviise mitmekesistada, vähendades ühtlasi liikluse mahtu ja ummikuid tänavatel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.