"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Sikupillis plahvatas autos gaas. Gaasiballoon paiskus 300 meetri kaugusele (2)
02. märts 2023
Foto PPA

Päästeameti andmetel plahvatas kolmapäeval Tallinnas Sikupillis sõiduautos gaasiballoon, mis paiskus 300 meetri kaugusele.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juhi Urmet Tambre sõnul sai häirekeskus kell 14.16 teate õnnetusest, et Tallinnas Tartu maanteel plahvatas sõiduauto Seati CNG gaasiballoon. “Plahvatuse hetkel viibis juht sõidukis üksi ning õnneks ta viga ei saanud. Küll aga said plahvatuse tagajärjel kergemaid kahjustusi ka mõned lähedal viibinud sõidukid,” kirjutas Tambre sotsiaalmeedias.

Kiirabitöötajad kontrollisid autojuhi tervise üle.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

ja nüüd küsimus Päästeametile
3. märts 2023 23:03
kas on koos Maanteedeameti tarkpeadega (penskarid politseist) võetud vastu otsus, kohustuslik kontroll koheselt määrata kõigile Gaasiga sõidukitele meie registris olevail? Ei, vaikus on - meedia ka kui kult rukkis ! Ootame, veel ?
K. Kambala
2. märts 2023 15:00
Obene pole kah turvalisem. Hakkab lõhkuma kui inimeselooma näeb.