"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TANEL PADAR: Mees näidaku armastust, võttes pooled kodutöödest enda peale (2)
06. märts 2023
Tanel Padar Foto: Mats Õun

Uuring näitab, et isegi paljud noored mehed arvavad, nagu peaks naised taas aega veetma vaid köögis ning et kodused tööd ongi vaid naiste rida. Pealinn küsis naistepäeva puhul selle kohta linlaste arvamust.

Mees näidaku armastust, võttes pooled kodutöödest enda peale
Laulja Tanel Padar

Teeme kodus koos Laureniga kõike, mida vaja, aga väikese spetsialiseerumisega, kui nii võib öelda. Kummalgi meist on oma plussid, asjad, millega paremini hakkama saab. Laurenile meeldib rohkem süüa teha ja natuke rohkem koristada. Üldiselt aga jagame kõike – lastega olemise aega jm. Kui on kaks väikest last majas, siis on lihtsam, et asju teeb see, kes parajasti saab.

Mul on praegu rääkimise ajal ka üks laps süles. See laulusalm, et kui naine armastab meest, siis kõik tööd teeb ära ta eest, on minu meelest tõsi. Aga kui mees armastab naist ka, siis võtab ta pool koormust ja vastutust endale. Muidugi on ainuüksi see teadmine, et naine on võimeline ka kõike ise ära tegema, tore teadmine. Aga enda armastus peab ka tegutsemisega vastu näitama.

Tööd tuleb jagada. Me oleme mõlemad suhteliselt kuldsete kätega ja saame ka keerulisemad asjad ise korda teha. Aga kui on väga tundmatu töö selles osas, mis puudutab elektrit või elektroonikat, tuleb asjatundja kutsuda.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

...
11. märts 2023 13:27
Iga pere on isemoodi. Kui mees oskab suurt raha teha, siis võibki tööd nii jaotada, et mees toob raha ja naine hoolitseb kodu ja laste eest
Padar , see on hea - et sa pooled kodutööd oled naiselt ülevõtnud
8. märts 2023 17:58
järgmine lugu palun sul kirjutada , mida sa igapäevaliselt naise eest teed