"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO Haabersti päevakeskuses tähistati naistepäeva meeleoluka kontserdiga (0)
09. märts 2023

Naistepäeval pöörati tavapärasest enam tähelepanu naistele. Haabersti päevakeskuses tähistati seepärast seda päeva meeleolukalt kuulates aegumatuid lugusid Boris Lehtlaane esituses.

Vaata galeriid (44)

Haabersti päevakeskuse juhataja Ruth Ojatalu ütles, et päevakeskuses esitatakse naistepäeva puhul väga tore programm. „See on välja mõeldud kohviku vormis, kus pakutakse ka pirukaid ja kohvi. Soovijad saavad ka tantsida. Kohale on tulnud ka Haabersti 65+ mehed, kes kingivad naistele ka lilleõie.“

Naistepäeval osalenud mehed mainisid, et ilma naisteta on maailm kurb ning nii toredas seltskonnas on väga mõnus olla. „Nii palju kauneid naisi pole niisuguses eas kaua aega näinud,“ tõdesid nad.

Naised kostsid tantsule mineku peale, et vaadatakse ikka ka, kui palju mehi on ja kas kutsutakse. „Hing on valmis. Ruumi võiks aga rohkem olla.“ Kuigi ruumipuuduse tõttu seekord tantsuks ei läinud, siis oldi sellegipoolest rõõmsad.

Tänaval vastasid mehed ja naised küsimusele: mida saab teha, et naised veel õnnelikumad oleksid. Argo arvates tuleks naisi rohkem kuulata. „Kui mehed naisi rohkem mõistavad, siis on kõigil elu kergem.“

Ülle sõnul tuleks naisi rohkem aidata ja toeks olla. „Tuleks olla ikka normaalsed inimesed.“

Jevgenia ütles, et mehed peaks tulema koju kainena ning tooma raha koju. „Ülejäänu laabub juba iseenesest.“

Gregori meelest tuleks naisi rohkem kuulata. „Me kuuleme neid aga harva kuulame.“

Naisi tuleb armastada iga päev, mitte ainult 8. märtsil, lausus Jennifer. „Naisele tuleb öelda, et armastan sind, austan sind. Ma palvetan sinu eest igal hommikul. Suudlen ning annan oma armastuse sulle igal ajal.“

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.