"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lähipäevil miinuskraadidest veel lahti ei saa (0)
09. märts 2023
Foto: Pixabay

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil nii öösiti kui ka päeval oodata valdavalt miinuskraade, vahendab BNS. 

Laupäeva öö hakul on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Pärast keskööd lõuna poolt alates pilvisus tiheneb, kohati sajab lund ja võib olla pinnatuisku. Puhub idakaare tuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Külma on 5-11, kohati kuni 15 kraadi. Päeval on pilves ilm. Sajab lund ja rannikualadel tuiskab. Puhub idakaare tuul, pärastlõunal saartest alates pöördub põhja ja loodesse ning puhub 4-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Külma on 1-6 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves ilm. Sajab lund, mitmel pool tuiskab. Pärast keskööd pilvisus ja sadu hõrenevad. Loode- ja läänetuul tugevneb 5-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Külma on 3-9 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool on lumehooge ja tuiskab. Puhub loode- ja läänetuul 5-12, puhanguti 15, rannikul kuni 18 m/s. Külma on 1-4 kraadi. 

Esmaspäeva öö hakul on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest lund. Pärast keskööd lääne poolt alates pilvisus tiheneb. Saartele jõuab tihedam lumesadu, mis levib edasi mandrile, rannikualadel tuiskab. Puhub loode- ja läänetuul 5-12, rannikul puhanguti kuni 16 m/s, pärast keskööd pöördub edelasse ja nõrgeneb veidi. Külma on 1-7, kohati kuni 10 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund. Tuul pöördub lääne poolt alates idakaarde 2-8, õhtul saarte rannikul tugevneb puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.