"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
TALISPORT Lasnamäe uisuväljakud lõpetavad peagi hooaja. Sel nädalavahetusel saab veel uisutada (0)
10. märts 2023
Foto: Albert Truuväärt

Lasnamäel tegutsevad uisuväljakud Tondiraba pargis ja Härma staadionil lõpetavad peagi käesolevaks hooajaks oma tegevuse. Veel viimased päevad on võimalik Lasnamäele uisutama tulla.

„Pean tõdema, et uisutamine on muutunud järk-järgult aina populaarsemaks aktiivselt vabaaja veetmise viisiks Lasnamäe linnaosas ning selle üle on vaid hea meel. Selle teadmisega arvestame kindlasti järgmist talvehooaega planeerides. Talvine hooaeg meie uisuväljakutel hakkab paraku lõppema ning veel loetud päevadel on võimalik uisutada hubasel Tondiraba pargi uisuväljakul ning Härma uisuovaalil,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko. 

Eesti suurima uisuringiga Härma staadion asub Lasnamäe Vene Gümnaasiumi (J. Koorti 23) kõrval. Valgustatud uisustaadion on avatud esmaspäevast pühapäevani kella 9-st kuni 22-ni. Pühapäeval, 12. märtsil on viimane päev sellel hooajal, kui Härma uisuovaal on ametlikult kõikide teenustega avatud. Alates esmaspäevast, 13. märtsist saavad inimesed, kellel on oma uisud, uisutada Härma uisuovaalil tasuta seni, kuni ilmastik võimaldab. Alates esmaspäevast pole võimalik enam uiske rentida ega pakuta ka muid kohapealseid teenuseid. Samuti ei kasutata külmakompressorit jää hoidmiseks. Tagatud on jää kvaliteet vastavalt ilmastikule.

Tondiraba pargis asuv Lasnamäe Uisupark on avatud esmaspäevast pühapäevani kella 10-21. Pilet tagab tund aega uisutamist. Uisuplats asub Tondiraba pargi läänepoolses osas ning kohale võib tulla ka isiklike uiskudega (v.a kiiruisutamise- ja matkauiskudega). Tondiraba Uisupark on avatud pühapäevani, 19. märtsini. Pühapäeval on samuti võimalik veel uisutada.  

Lisainfot Lasnamäel tegutsevate uisuväljakute kohta saab Uisu Pargi ja uisuringi haldava Pirita spordikeskuse kodulehelt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.