"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Raplamaal hukkus mootorsaaniõnnetuses 35-aastane mees (2)
12. märts 2023
Kuvatõmmis

Raplamaal hukkus pühapäeva öösel mootorsaaniga teelt välja sõitnud 35-aastane mees.

Politsei sai Kehtna vallas Kenni külas juhtunud rängast õnnetusest teate tund päras südaööd. Lääne prefektuuri operatiivjuhi Maksim Korzini sõnul juhtus õnnetus Lokuta-Kõnnu tee 5. kilomeetril, kus 35-aastane mees kaotas saani üle kontrolli ning sõitis teelt välja.

“Kahjuks olid mehe vigastused niivõrd rasked, et ta suri sündmuskohal,“ ütles Korszin ja avaldas hukkunu omastele kaastunnet.

Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad edasise menetluse käigus.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

enkidu
13. märts 2023 16:41
esimene mõte oli et kus see Kenni küla üldse on, aga peagi selgus et see on see sama küla Järvakandi ja Eidapere vahel, kus kunagi sai Aleti veehoidlas ujumas käidud. Ilus koht, aga kohalike elanike hobide hulka kuulub liikuvtehnikaga mõõduvõtmine, mis paratamatult oma kurba lõivu nõuab.
ert
12. märts 2023 13:12
Nii mootorsaan kui ka ATV tunduvad nagu mänguasjad, aga väga ohtlikud. Täna kaks surnut...