"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Repliik Aivar Jarne: Läbirääkijad Toompeal, jätke tasuta ühistransport alles! (0)
14. märts 2023
Aivar Jarne

Nüüd hakkab selguma, kust loodav valitsuskoalitsioon soovib raha miljardi eurose eelarveaugu katmiseks. Teise miljardi eest aga tahetakse lunastada peamiselt jõukamat elanikkonda puudutavaid valimislubadusi, nagu näiteks ühtlase tulumaksu restauratsioon.

Praegu kehtiva maakondliku bussitranspordi dotatsioon 50 miljoni euro ulatuses on uuel valitsusliidul kavas kaotada, mis tähendab, et paljudes maakondades kehtiv tasuta ühistransport kaob. Bussisõitjad peavad hakkama piletite eest ise maksma. Sildiga „TASUTA“ bussi ootajad Paidest Võruni ehk peamiselt maapiirkondades on muidugi sellest nördinud, aga kuskilt ja kellegi arvelt tuleb uuel valitsusel eelarve vahendid kokku korjata.

Edaspidi saavad mitte just kõige jõukamad ja maal ühistransporti kasutavad inimesed seda omal nahal tunda. Eriti valus on see just Võrumaa elanikele, kellest mõnedki jäävad Nursipalu polügoni laiendamise pärast ilma ka oma maast ja kodutalust.

Tasuta ühistransporti tahetakse lõpetada ka hoolimata sellest, et see ei anna eelarvesse täiendavaid kümneid miljoneid, nagu loodetakse. Praegune keskkonnaminister ja endine maavanem Madis Kallas on öelnud, et parimal juhul on sellest kokkuhoid 10-15 miljonit, sest just nii palju kulub tasuta ühistranspordi dotatsiooniks. Ülejäänud osas maksis riik ühistranspordile peale ka siis, kui see polnud veel tasuta.

Tasuta ühistranspordi kehtimise ajal on bussisõitjate hulk selgelt kasvanud. Vaatamata koroonaajale tõusis eelmisel aastal näiteks Põlva- ja Võrumaal sõitude arv 1,7 miljonini, mis ületab ka koroona eelse taseme. Tallinnas on tasuta ühistransport kehtinud juba üle 10 aasta ning ka siin sõitude hulk järjest kasvab, ulatudes juba 100 miljoni sõiduni aastas.

Tasuta ühistranspordi kaotamisel pole mõistlikke argumente peale selle, et soovitakse taastada kunagi kehtinud olukord. Luhta läks ka projekt, kus Saaremaal prooviti tasuta ühistransporti asendada nn nõudetranspordiga. Selgus aga, et see on hoopis mitu korda kallim kui tasuta variant.

Loodava koalitsiooni partnerid võiksid maapiirkondade edasise survestamise asemel mõelda hoopis sellele, kuidas vähendada autostumist ning pakkuda inimestele moodsaid ja rahakotisõbralikke ühistranspordi lahendusi.  

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Seotud artiklid