"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
VIDEO Emakeelepäeval luges 70 inimest presidendi kantselei ees eestikeelseid tekste (0)
14. märts 2023

Emakeelepäeval leidis juba teist korda presidendi kantselei ees aset suur lugemisaktsioon. Päikesetõusust (6.41) päikeseloojanguni (18.21) kõlas ligi 70 eesti inimese suust nende valik eestikeelseid tekste.

Lugemisaktsioonil osalesid tuntud ühiskonnategelased, haridus- ja teadusinimesed, kirjanikud, näitlejad, muusikud, kunstiinimesed, filmitegijad, sportlased ja paljud teised.

Lugemisaktsioonist võtsid osa näiteks Anu Välba, Jan Kaus, Erik Moora, Veiko-Vello Palm, Tiit Ojasoo, Kirill Havanski, Jaan-Eik Tulve, Risto Joost, Kaido Ole, Mart Kalm, Marju Kõivupuu, Erki Nool, Kristi Kongi, Mikk Marran, Jaak Jõerüüt, Marianne Kõrver, Jaan Toomik, Hele Kõrve, Ester Kuntu, Tanel Toom, Evelin Võigemast, Arnold Sinisalu, Inger, Linda Kaljundi, Aldo Järvsoo, Janno Põldma, Tõnis Niinemets, Pääru Oja, Maarja Vaino, Jaan Tammsalu, Mart Juur, Kadri Hinrikus, Eneli Jefimova, Eda Ahi, Olav Ehala, Arvo Valton, Mait Malmsten, Eva Koff, Sven Grünberg, Vilja Kiisler, Hardi Volmer, Sigrid Barnabas, Tõnu Trubetsky, Sirje Runge, Maarja Kangro, Tarmo Tiisler, nublu, Elisabeth Luik, Tiiu Randviir, Tarmo Soomere, Annabel Soode, Piret Mikalai, Gerd Kanter, Grete Kukk, Anni Loore Tetsmann, Reet Aus, Toomas Oskar Kahur, Marek Tamm, Anne Türnpu, Ivo Linna, Pärt Uusberg, Andro Mänd, Birgit Annast, Andrus Vaarik, Kaisa Kuslapuu, Anett Kontaveit, Rainer Sarnet ja Indrek Koff.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.