"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Põhja-Tallinnas saab täna tasuta koolitust teemal "Vanemaks olemise õiguslik pool" (0)
14. märts 2023
Albert Truuväärt

14. märtsil kell 18 toimub Põhja-Tallinna kogukonnamajas tasuta koolitus „Vanemaks olemise õiguslik pool“, kus antakse ülevaade elatise, lapse hooldusõiguse ning suhtluskorraga seotud teemadest. Koolitajaks on advokaat Kardo Karon Advokaadibüroost Lindeberg. 

Põhja-Tallinna vanema Manuela Pihlapi sõnul võivad lahus elavate lapsevanemate vahel tekkida konfliktid, kuid lapse huvi olgu alati kõige tähtsam. “Vanemate vaheline kompromiss on kindlasti parem kui kohtulahend ning koostöö vanemate vahel on parim kingitus lapsele. Seepärast kutsun huvilisi tasuta koolitusele, kus räägitakse, kuidas väärikalt lahendada konflikte ja tagada lapsele rahulik ning stabiilne elukeskkond,” ütles linnaosavanem.

Tasuta koolitus „Vanemaks olemise õiguslik pool“ annab ülevaate kolmest lapsevanemaks olemise õiguslikust teemast: elatis, suhtluskord ja hooldusõigus. Koolitajaks advokaat Kardo Karon, Advokaadibüroost Lindeberg. Koolitus toimub eesti keeles. 

 Koolitus toimub 14. märtsil kell 18 Põhja-Tallinna kogukonnamajas teise korruse saalis (Kari 13, sissepääs saali asub Stroomi keskuse ja Randla tänava poolses osas).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.