"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Uisuplatsid lõpetavad sellel nädalal oma hooaja. Vanalinna uisupark jääb veel avatuks kuu lõpuni (0)
14. märts 2023
Foto Albert Truuväärt

Tallinnas asuvad uisuväljakud lõpetavad peagi käesolevaks hooajaks oma tegevuse – Lasnamäe, Mustamäe ja Nõmme liuväljakud on avatud veel kuni käesoleva nädala lõpuni, 19. märtsini. Vanalinna uisupark jääb veel avatuks kuu lõpuni, juhul kui ilmastikutingimused seda võimaldavad.

Abilinnapea Vladimir Sveti sõnul jõuab kevade saabumisega lõpusirgele ka Tallinna uisuplatside tänavune hooaeg. „Lasnamäe, Mustamäe ja Nõmme liuväljakud ootavad veel eeloleva nädala lõpuni kõiki uisusõpru jääle liuglema ja talverõõme nautima ning kindlasti plaanime ka järgmisel talvel uisuplatsid avada,“ ütles Svet. „Aasta-aastalt on üha enam linlasi leidnud linna uisuväljakute näol meeldiva sportliku võimaluse oma vaba aja veetmiseks. Ainuüksi lõppeva hooaja jooksul on linna uisuväljakuid külastatud juba ligikaudu 107 000 korda, sellest ligi 34 000 on olnud koolide külastusi.“ 

Täpsed külastajate arvud selguvad peale hooaja lõppu, kuid veebruarikuu lõpu seisuga oli Vanalinna uisuparki külastatud 47 462, Nõmme uisuparki 19 076, Mustamäe uisuparki 24 246 ja Lasnamäe uisuparki ligikaudu 15 778 korda.

Tondiraba pargis asuv Lasnamäe Uisupark, Mustamäel Männi pargis ning Nõmmel Nõmme Gümnaasiumi pargis asuvad liuväljakud on avatud 19. märtsini (kaasa arvatud) kella 10.00-21.00-ni. Pilet tagab tund aega uisutamist. Lähemalt leiab infot https://uisupark.ee/ 

Vanalinna, Lasnamäe, Mustamäe ja Nõmme uisuparke haldab ettevõte HK Hall OÜ. Lisaks sellele tegutsevad Tallinnas Pirita Spordikeskuse hallatavad uisuväljakud Pirital ning Lasnamäel Härma staadionil.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.