"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Kodukeemiast tehtud pomm vigastas Kristiine keskuse külastajat (0)
15. märts 2023
Foto Ilja Matusihis

Teisipäeval lõhati Tallinnas Kristiine keskuses kodukeemiast tehtud pomm, mille meisterdas 14-aastane noormees, kirjutab Postimees.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo isikuvastaste kuritegude talituse juhi Hisko Varese sõnul visati teisipäeval kella 14.20 Kristiine keskusesse sisenenud 34-aastase mehe jalgade suunas ese, mis plahvatas. “Õnneks plahvatuse tagajärjel mees raskelt viga ei saanud ja ta suunati kodusele ravile,” ütles Vares.

Sündmuskohale reageerinud politseinikud pidasid Varese kirjeldusel 14-aastase noormehe kinni ja ta viidi menetlustoiminguteks kinnipidamiskeskusse. “Seni kogutud andmete põhjal on alust kahtlustada, et tegemist oli kodukeemiat sisaldanud esemega, mis keemilise reaktsiooni tulemusena tekitas plahvatuse,” rääkis Vares.

Politsei alustas noormehe suhtes kriminaalmenetlust avaliku korra raske rikkumise paragrahvi järgi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.