"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
KATRIN KARISMA: Ajutised tänavate sulgemised tuleb lihtsalt ära kannatada (0)
20. märts 2023
Katrin Karisma Foto: Scanpix

Vanasadamasse viiva trammiliini ehitus on täies hoos. Pealinn uuris, kas tee-ehitus neid vihastab või rõõmustab.

Ajutised tänavate sulgemised tuleb lihtsalt ära kannatada
Näitleja Katrin Karisma

Minu meelset on trammiliikluse arendamine Tallinnas möödapääsmatu, sest metrood meil ju ei ole. Samas on linn juba väga suureks kasvanud, elanikke kogu aeg juurde tulnud, ja tramm on linnas ikkagi kõige parem liiklusvahend.

Jah, uue liini ehitamise ajal on paljudel vaja oma harjumuspärast liikumisteed muuta, aga see tasub ju mõne aja pärast ära. Trammiga on kuidagi kindel tunne. Bussiliinid on küll ka, aga nendes orienteerumine on palju raskem ja kui iga päev mõnda liini ei kasuta, siis ei tea täpselt, kustkaudu ta liigub ja kus on peatused.

Trammitee on midagi kindlat ja kõigile näha. Ja muidugi peaks neid liine veel juurde tegema lähemas tulevikus. Ma loodan, et need, kes linna ühistransporti korraldavad, teavad, kus on suurem nõudlus ja kuhu tasub uusi trammiliine rajada.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.