"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Räpparid ründavad Nõmmet. Starboy Bob ja Tommyboy annavad reedel kontserdi (0)
20. märts 2023
Starboy Bob ja Tommyboy annavad reedel Nõmmel kontserdi

24.märtsil on kõigil suurepärane võimalus Hiiu Pubis kuulata kahte eriti andekat hiphop/rap artisti Starboy Bob ja Tommyboy, kellel ilmus 2022. aasta juulikuus ühine lugu “Eha”, mis on siiani tõusutrendis (366 449 vaatamist) ja püsinud algusest peale “Muusikavideote top 100 (Eesti)”.

Kohapeal saab kuulda mõlema artisti repertuaari, kui ka ühist lugu. Starboy Bob on sündinud Järvamaal, kuid suurema osa oma elust elanud Tallinnas. Esimesed read kirjutas 2004.aastal ja sellest peale on ühel või teisel moel figureerinud Eesti räpimaastikul. Tema lood on lihtsa sõnumiga, kuid meeldejäävad ja romantilise vibega. Paljud tegelikult ei tea veel seda, et Starboy Bob on varasemalt olnud järgmistes bändides: 10-6, Redcap Goblins, Genka ja Paul Ojaga viimased 10 aastat.
Koostööd on ta teinud ka bändist Põhja-Tallinn tuntud Wild Disease’iga, kes on valmistanud ka Bobi lugude mixi & masteri. 2022. aastal on Starboy Bob andnud välja üksi kui ka koostöös mõne muusikuga laule.
25.november 2022 ilmus ka esimene album “Lõpp on Algus”, mida saab kuulata Youtubes, Spotifys kui ka võimalik osta CD-plaadina.
Tommyboy on Eesti räppar ja DJ, kes on oma muusikat teinud 1990. aastate keskpaigast nii soolona kui koosluste Noizmakaz, Külalised, Tähetargad, Kvartett ja viimastel aastatel kakskeelse duo Tommyboy & Typicalflow osalisena. Ta on teinud koostööd paljude tuntud muusikute ja produtsentidega nii alternatiiv kui mainstream poole pealt, tema lugude teemad käsitlevad laia spektrit mõtlikest meelelahutuslikumate lugudeni ja stiililiselt leiab tema loomingust mõjutusi rokist eksperimentaalse elektroonikani. Lisaks oma muusika tegemisele veab Tommyboy koos sõbra Jarek Kasariga plaadileiblit Superbandiit Records, mille alt on ilmunud 12. tegutsemise aasta jooksul hulgaliselt erinevatest žanritest muusikat alates räpist kuni indie-popini.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.